Gdje se nalazite:   Početna Tvrtke

Tvrtke

"Frelimo" Obrt za proizvodnju, trgovinu i usluge

Proizvodnja domaćih čvaraka i masti... Prodajna mjesta:Billa,Metro,Diona,Spar... ZAGREB-tržnice i marketi: - Pan,Mel,Pivka,Zubec-Tržnica Dolac - Mesnice Kanurić-Prespanska 48/Trsatska 2c,Ljubljanica 13 - Maza,Dalugo,Mel,Kamenski - Tržnica Kvaternikov trg -Šibenske delicije-Tržnica Jarun -Marketi Decentia -Pivka,Braće Domany SAMOBOR: - Mesnica Koprivnjak - Trg Kralja Tomislava 12 NEDELIŠĆE: - Mesnica Mihalić - Trg republike 14 PULA: -Dames delikatesa-Narodni trg

"H&B" Limarsko instalaterski obrt

Izrada aluminijskih dimovodnih cijevi za plinska trošila; sanacija poroznih dimnjaka

"ROBOT COMMERCE" d.o.o.

Uvoz, izvoz, veleprodaja i maloprodaja slijedećih robnih grupa: mali kućanski aparati, bijela tehnika, audio i video tehnika, satelitski sustavi i oprema, rashladna i grijaća tijela, posuđe i opreme za domaćinstvo.

A/D electronic d.o.o.

Prodaja elektroničkih komponenti, Bascom, literatura

Acantho d.o.o. turistička agencija

Najveća ponuda brodova i vila s bazenom za iznajmljivanje na Jadranu i Mediteranu.

Agencija Barologix F&B Consulting

Agencija Barologix specijalizirana je za razvoj, savjetovanjem u vezi s poslovanjem i upravljanjem u djelatnosti hrane i pića. Surađujemo sa mnogim subjektima iz djelatnosti HiP na području savjetovanja ali i podrške pri implementacije rješenja za unapređenje poslovanja. Naš tim ima veliku mrežu stručnjaka specijaliziranih za područja unutar djelatnosti kao što su primjerice konceptualizacija i provedba projekata na području djelatnosti hrane i pića. Nudimo idejna i projektna riješenja. Organiziramo seminare, edukacije i izradu komunikacijske strategije sa primjenom novih tehnologija, itd.

Agrionica doo

Zastupstva stranih firmi za Instrumente kontrole kvalitete hrane ,farmaceutskih i kozmetičkih proizvoda.

ALOE ,poljoprivredno gospodarstvo

Poljoprivredno Gospodarstvo ,,Aloe,, Uzgoj i prodaja ljekovite vrste Aloe Vera Barbadensis Miller i Aloe Arborescens ,izrada preparata za jačanje imuniteta i pomoć u liječenju malignih oboljenja. Informacije 091/576-7941

Alpeadria, agencija za promet nekretnina

Posredujemo u prometu nekretnina na podrućju Zadrske županije. Uz veliku ponudu svih vrsta nekretnina, zemljišta građevinska, poljoprivredna, kuće, stanove, posredujemo za velike projekte koje nudimo u direktnom kontaktu. Obratite nam se sa povjerenjem.
‹‹ 1 2 ... 11 12

copyright © interonica.com