Gdje se nalazite:   Početna Pravila i uvjeti korištenja

Pravila i uvjeti korištenja

    Ova tražilica je stvorena u dobroj namjeri i svako zlonamjerno postupanje ili ponašanje protivno odredbama ovog pravilnika bit će sankcionirano.

Pravilnik je podložan promjenama, vrijedeća verzija pravilnika je ona objavljena na adresi www.interonica.com
 
Pravne napomene
 
Brza, detaljna tražilica interonica.com pruža uslugu prezentiranja proizvoda i usluga zainteresiranim tvrtkama te uslugu povezivanja trgovaca i kupaca. Kupci ne kupuju proizvode/usluge od tvrtke vlasnika ovog sustava, već od pravnih osoba / tvrtki koje su korisnici ove tražilice.
 
Interonica.com uredništvo samim time ne odgovara za točnost, istinitost, potpunost i kvalitetu sadržaja, informacija, podataka, proizvoda, usluga koje se mogu naći na ovim stranicama.
 
Odgovornost za sadržaj objavljenih oglasa/proizvoda, kao i odgovornost za točnost, istinitost, potpunost i kvalitetu sadržaja koji se mogu naći na stranicama interonica.com snose isključivo i samo trgovci.
 
Uredništvo se snosi odgovornost za točnost, istinitost, potpunost osobnih podataka koje unose trgovci prilikom registracije ili naknadne izmjene podataka.
 
Nadalje, uredništvo ne snosi odgovornost za eventualnu štetu koju netočne, neistinite, nepotpune informacije mogu prouzročiti korisnicima ove usluge, trgovcima ili kupcima.
 
Uredništvo ni na koji način nije uključeno u kupoprodajni odnos između trgovca i kupca putem ove tražilice, stoga ne snosi nikakvu odgovornost za istinitost, točnost i kvalitetu proizvoda/usluga koje kupac kupi od trgovca.
 
Obaveze trgovca
 
Pravo na korištenje usluga interonica.com tražilice imaju isključivo registrirane tvrtke koje imaju zadovoljene sve zakonske uvjete za prodaju robe odnosno registriran uvoz artikala ukoliko se radi o tvrtci koja kupuje robu izvan Republike Hrvatske.
 
Strogo je zabranjeno netočno, neistinito, nepotpuno predstavljanje trgovca te samih usluga i proizvoda prilikom predstavljanja istih u tražilici interonica.com i namjerno obmanjivanje kupaca u bilo kojem obliku. Bilo kakav pokušaj ilegalnog djelovanja na naš sistem poslovanja kao i pokušaji lažiranja podataka će biti proslijeđeni nadležnim institucijama.
 
Cijene su izražene u kunama. Trgovci su obavezni sve cijene iskazati točno i označiti o kojoj se vrsti prodaje radi (veleprodaja, maloprodaja, proizvodnja). Ukoliko se radi o maloprodaji obavezni su cijene iskazati s uključenim porezom, prema važećim zakonima RH.
 
Trgovci ne mogu nuditi proizvode ili usluge koje na bilo koji način predstavljaju povredu zakona RH. Nadalje, trgovci ne mogu nuditi proizvode/usluge koji promiču mržnju, netoleranciju, bilo koji oblik diskriminacije i slično.
 
Privatnost
 
Uredništvo se obvezuje da će štititi privatnost korisnika i čuvati osobne podatke trgovaca. Osobni podaci trgovaca ne mogu biti ustupljeni trećoj strani ni pod kojim uvjetima.
 
Prihvaćanje pravila i uvjeti korištenja

Korištenjem bilo koje usluge ili informacije sa ovih web stranica, prihvaćate u potpunosti pravila i uvjete korištenja. Ako niste suglasni s našim pravilima i uvjetima korištenja, nemojte koristiti ove stranice.
 
Hvala Vam što koristite tražilicu interonica.com!
 
 
 
 
 
 

copyright © interonica.com